Logo GIN+RUM-FEST
GinRum fest GINPLAZA

GIN+RUM-FEST Antwerp – ZONDAG 20 juni 2021

Op het grote grasplein voor GINPLAZA zal een outdoor markt opgesteld worden waar GIN en/of RUM liefhebbers zich naar hartenlust kunnen vermaken. Bij tientallen standhouders kan je terecht voor de allernieuwste creaties tot vertrouwde klassiekers, lokale & internationale merken, tonics, bitters, kruiden, boeken,… er zal heel wat te ontdekken zijn op het GIN+RUM-FEST.
Natuurlijk zullen er ook enkele foodtrucks aanwezig zijn om de honger te stillen, alsook een super gezellige bar om na te kaarten en een goed uitgeruste shop voor al uw favoriete merken en accessoires te kopen.

We bevinden ons op een ideale locatie tussen Antwerpen en Oost-Vlaanderen, op 500 meter van de oprit naar de E17.

KAARTEN

Voorverkoop : € 7.50 – Aan de kassa : € 9.00

WEETJE

Er zullen hoofdzakelijk Belgische gins*rums aanwezig zijn, maar ook enkele internationale toppers! Maak kennis met de makers en producenten die je alles over hun product vertellen. #kooplokaal

Aanwezige merken

Marula Gin
Hentho Gin
Moon Gin
Sir Chill Gin
Buss509 Gin
Cockney’s Gin
Bro’s Gin
Blind Tiger Gin
Canaima Gin
Cala Gin
X-Gin
Brooklyn Gin
Tann’s Gin
Achroous Gin
1689 Gin
Lind&Lime Gin
Strange Donkey Gin
The Drunken Horse Gin
Generous Gin

Hentho Rum
Sir Chill Rum
Shack Rum
Bro’s Rum
Diplomatico Rum
Karumba Rum
Espero Rum
Tiki Lovers Rum
El Libertad Rum
Don Papa Rum

Tickets

Door de recente versoepelingen (cf Overlegcomité dd 09/06) is het toegelaten om OUTDOOR tot 400 personen te ontvangen op ons evenementen-terrein.

U bent van harte welkom tussen 13.00u en 19.00u !

Tickets zijn bestelbaar via deze site (klik hieronder) OF aan de ingang zelf op zondag. U zal ter plaatse wel moeten legitimeren & registreren conform de huidige COVID-regels.

Zondag 20 juni 2021
GIN+RUM-FEST
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Algemene voorwaarden

  • Door de aankoop van een ticket verbindt elke deelnemer zich ertoe, uitdrukkelijk en zonder voorbehoud, in te stemmen met de algemene voorwaarden van het evenement en deze na te leven.
  • Een toegangsticket kost €7,50. Deze prijs omvat de toegang tot de festivalsite en 1 jeton goed voor 1 gratis cocktail aan de bar tijdens het event.
  • Degustaties mogen enkel aangeboden worden aan personen ouder dan 18 jaar.
  • De bezoeker mag de festivalsite enkel betreden tijdens het daarvoor ingeschreven tijdslot.
  • Indien het evenement geannuleerd wordt wegens overmacht (COVID-maatregelen of andere), zal het verplaatst worden naar september 2021. Bijgevolg blijven alle aangekochte tickets geldig voor de nieuwe editie.
  • De organisatie is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.
  • De organisatie heeft het recht om op elk moment een wijziging te maken aan zowel de formule als de standhouders op het evenement.