Logo GIN+RUM-FEST
GinRum fest GINPLAZA

GIN+RUM-FEST Antwerp – ZONDAG 20 juni 2021

Op het grote grasplein voor GINPLAZA zal een outdoor markt opgesteld worden waar GIN en/of RUM liefhebbers zich naar hartenlust kunnen vermaken. Bij tientallen standhouders kan je terecht voor de allernieuwste creaties tot vertrouwde klassiekers, lokale & internationale merken, tonics, bitters, kruiden, boeken,… er zal heel wat te ontdekken zijn op het GIN+RUM-FEST.
Natuurlijk zullen er ook enkele foodtrucks aanwezig zijn om de honger te stillen, alsook een super gezellige bar om na te kaarten en een goed uitgeruste shop voor al uw favoriete merken en accessoires te kopen.

We bevinden ons op een ideale locatie tussen Antwerpen en Oost-Vlaanderen, op 500 meter van de oprit naar de E17.

Weetje:

Er zullen enkel Belgische gins & foodtrucks aanwezig zijn! Maak kennis met de makers en producenten die je alles over hun product vertellen. #kooplokaal

We hopen dat de Covid-maatregelen in juni zullen toelaten om ons evenement te organiseren. Indien niet, dan wordt het evenement uitgesteld naar een latere datum in 2021.

Aanwezige merken

X-Gin
HenTho Gin
Blind Tiger Gin
Achroous Gin
1689 Gin
Canaïma Gin
Cala Gin
The Drunken Horse Gin

Karumba Rum
HenTho Rum
El Libertad Rum
Mora Mora Rum
Diplomatico Rum

Binnenkort meer!

Tickets

Om dit evenement COVID-proof te laten verlopen, wordt GIN+RUM-FEST opgedeeld in 2 tijdsloten:
1) 13.00 tot 16.00 u.
2) 16.30 tot 19.30 u.
Kies jouw ideale moment en koop een toegangsticket voor dat betreffende tijdslot.

Zondag 20 juni 2021
GIN+RUM-FEST
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Algemene voorwaarden

  • Door de aankoop van een ticket verbindt elke deelnemer zich ertoe, uitdrukkelijk en zonder voorbehoud, in te stemmen met de algemene voorwaarden van het evenement en deze na te leven.
  • Een toegangsticket kost €7,50. Deze prijs omvat de toegang tot de festivalsite en 1 jeton goed voor 1 gratis cocktail aan de bar tijdens het event.
  • Degustaties mogen enkel aangeboden worden aan personen ouder dan 18 jaar.
  • De bezoeker mag de festivalsite enkel betreden tijdens het daarvoor ingeschreven tijdslot.
  • Indien het evenement geannuleerd wordt wegens overmacht (COVID-maatregelen of andere), zal het verplaatst worden naar september 2021. Bijgevolg blijven alle aangekochte tickets geldig voor de nieuwe editie.
  • De organisatie is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.
  • De organisatie heeft het recht om op elk moment een wijziging te maken aan zowel de formule als de standhouders op het evenement.